Untitled
07 feb 2014
week 34: 31 januari t/m 4 februari

Op 31 januari zijn Dorine en Mats en op bezoek geweest. ’s Middags kwamen tante Maartje en Eline. Laura heeft liggen kraaien van plezier toen tante Maartje met Laura en een ballon speelde.
We zijn op 01 februari bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest.
Op 02 februari was het mooi weer. We zijn met zijn viertjes een stukje gaan wandelen. We zijn bij het Rijtven langs de kinderboerderij en in het bos geweest.
We zijn op 03 februari met Lieke, Julian en Sophie naar het bos geweest. Het was mooi weer, lekker zonnig, maar wel koud. Laura heeft heel even gehuild, en daarna lekker geslapen in de kinderwagen.
Op 04 februari kwam tante Willeke op bezoek. Ze heeft Laura haar boterham gegeven. Toen Laura vandaag voor de eerste keer een staartje had, zei Bas: “Laura heeft een hoedje op”. ’s Middags heeft Laura voor de eerste keer in de wandelwagen gezeten, omdat ze toch echt te groot begint te worden voor de kinderwagen. Nu kan ze veel meer om zich heen kijken en ze kan Bas zien zitten. Bij de laatste voeding was Laura erg onrustig. Ze heeft heel hard gehuild en het kostte erg veel moeite om haar aan het drinken te krijgen. Ze heeft uiteindelijk maar 5 minuutjes gedronken, maar heeft daarna gelukkig wel lekker geslapen tot 07.30 uur.
Oma Van Aerle kwam op 05 februari even op Bas en Laura passen toen ik naar de huisarts moest. Toen ik weer terug was, zijn oma, Bas, Laura en ik een stukje gaan wandelen. Tussen de middag kwamen ook opa Van Aerle, tante Maartje en Eline en hebben we met zijn allen gegeten.
Op 06 februari zijn we naar de winkel gewandeld.
Laura bleef een hele tijd netjes in haar bedje liggen, zoals ik haar erin legde. Nu ligt ze, als ik haar uit bed ga halen, weer regelmatig achterstevoren of dwars in haar bedje.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative